Egy új kihívás: Hosszú út egy kis babával – Nem lehetetlen!

Old meg könnyedén a pelenkázást, a büfiztetést egy hosszú út alkalmával is, kiszakadva a kényelmes otthoni környezetből.

Készülj fel Velünk a közeljövőben, vagy később megejtett utakra a baba ágya, pelenkázó asztal és fürdőkád nélkül!

 A szállás kiválasztása

Minden megelőző folyamat a megfelelő szállás kiválasztása. Ha hosszabb utat terveztek, amikor ott kell aludni egy éjszakát érdemes olyan helyet választani, ahol a fürdőszoba megfelelően felszerelt hozzá, hogy megfürdessétek a kicsit. Ilyenkor fontos az elrendezésre figyelni, hogy legyen elég hely a fürdetéshez, valamint megfelelő higiéniai körülmények is kiemelten fontosan.

Ezenkívül arra is kell figyelni, hogy az ágyának is el kell elférnie, érdemes a Ti ágyatok mellé helyezni, hogy érezze szülei védelmező közelségét.

 Az út

 Az autó út maga kissé macerásabb, pláne ha hosszú útról van szó. Fontos kiválasztani egy minőségi ülést a baba kényelmére és biztonságára.

Út közben bizonyosodjatok meg róla, hogy több pihenőt is beterveztek, ugyanis a kicsinek megterhelőbb egy hosszú út, mert nem a megszokott közegében van. Lehetőleg valamelyik szülő legyen mellette az út folyamán, hogy érezze a biztonságot ebben a számára új szituációban.

Készítsetek kézhez elegendő vizet, ételt és játékot arra az esetre ha nyűgősen viselné az autózást. A váratlan büfik miatt érdemes több textil pelenkát is bekészíteni az autóba, hogy elkerüld a kellemetlen meglepetéseket.

 A kellékek

 Fontos előre gondolkodni, és minden ruhadarabból duplán csomagolni az olyan vészhelyzetek elkerülése végett, mint a váratlan büfi és a pelus átázása. Az elengedhetetlen egészségügyi felszereléseket ha lehet minden alkalomra egy kis dobozba pakoljuk össze. Ilyen például a ragtapasz, a lázcsillapító és a lázmérő.

Felmerülhet hátrányként, hogy a pelenkázóasztalt nem tudjátok magatokkal vinni, viszont a nyilvánosan kialakított pelenkázók – még a rendszeres fertőtlenítés mellett sem – teljesen higiénikusak a kicsik számára, így nem ajánlott használata pláne egy hosszú úton, ami alapvetően is megterhelő lehet a kicsinek.

Többek között erre a problémára kerestünk megoldást, amikor megalkottuk a Mommies Hordozható Babaágyat, ami nem csak pelenkázásra alkalmas utazás, kirándulás, vásárlások alkalmával, de ágynak is tökéletes, hiszen puha, kényelmes, könnyen összecsukható, hordozható.

A Mommies Babaágyat bárhová magunkkal vihetitek, hiszen nem foglal nagy helyet, és megadja kisbaba számára azt a kényelmet, és biztonságérzetet amelyre szüksége van.  

A Mommies Hordozható Babaágy további előnye, hogy van benne hely a cumisüvegnek, játéknyuszinak, alvókendőnek, így biztosan minden egy helyen megtalálható. 

Ha felkészülten indultok a kis babátok sem lesz nyűgös és nem érzi magát rosszul, ha minden számára ismert és megszokott kényelmi tényezőt megtapasztal, amire pár hónaposként szüksége lehet.

Jó utat kívánunk!

Legújabb termékeink

Neked ajánlott termékek

Tovább a termékekhez