Egy új kihívás: Hosszú út egy kis babával – Nem lehetetlen!

Old meg könnyedén a pelenkázást, a büfiztetést egy hosszú út alkalmával is, kiszakadva a kényelmes otthoni környezetből.

Készülj fel Velünk a közeljövőben, vagy később megejtett utakra a baba ágya, pelenkázó asztal és fürdőkád nélkül!

 A szállás kiválasztása

Minden megelőző folyamat a megfelelő szállás kiválasztása. Ha hosszabb utat terveztek, amikor ott kell aludni egy éjszakát érdemes olyan helyet választani, ahol a fürdőszoba megfelelően felszerelt hozzá, hogy megfürdessétek a kicsit. Ilyenkor fontos az elrendezésre figyelni, hogy legyen elég hely a fürdetéshez, valamint megfelelő higiéniai körülmények is kiemelten fontosan.

Ezenkívül arra is kell figyelni, hogy az ágyának is el kell elférnie, érdemes a Ti ágyatok mellé helyezni, hogy érezze szülei védelmező közelségét.

 Az út

 Az autó út maga kissé macerásabb, pláne ha hosszú útról van szó. Fontos kiválasztani egy minőségi ülést a baba kényelmére és biztonságára.

Út közben bizonyosodjatok meg róla, hogy több pihenőt is beterveztek, ugyanis a kicsinek megterhelőbb egy hosszú út, mert nem a megszokott közegében van. Lehetőleg valamelyik szülő legyen mellette az út folyamán, hogy érezze a biztonságot ebben a számára új szituációban.

Készítsetek kézhez elegendő vizet, ételt és játékot arra az esetre ha nyűgősen viselné az autózást. A váratlan büfik miatt érdemes több textil pelenkát is bekészíteni az autóba, hogy elkerüld a kellemetlen meglepetéseket.

 A kellékek

 Fontos előre gondolkodni, és minden ruhadarabból duplán csomagolni az olyan vészhelyzetek elkerülése végett, mint a váratlan büfi és a pelus átázása. Az elengedhetetlen egészségügyi felszereléseket ha lehet minden alkalomra egy kis dobozba pakoljuk össze. Ilyen például a ragtapasz, a lázcsillapító és a lázmérő.

Felmerülhet hátrányként, hogy a pelenkázóasztalt nem tudjátok magatokkal vinni, viszont a nyilvánosan kialakított pelenkázók – még a rendszeres fertőtlenítés mellett sem – teljesen higiénikusak a kicsik számára, így nem ajánlott használata pláne egy hosszú úton, ami alapvetően is megterhelő lehet a kicsinek.

Többek között erre a problémára kerestünk megoldást, amikor megalkottuk a Mommies Hordozható Babaágyat, ami nem csak pelenkázásra alkalmas utazás, kirándulás, vásárlások alkalmával, de ágynak is tökéletes, hiszen puha, kényelmes, könnyen összecsukható, hordozható.

A Mommies Babaágyat bárhová magunkkal vihetitek, hiszen nem foglal nagy helyet, és megadja kisbaba számára azt a kényelmet, és biztonságérzetet amelyre szüksége van.  

A Mommies Hordozható Babaágy további előnye, hogy van benne hely a cumisüvegnek, játéknyuszinak, alvókendőnek, így biztosan minden egy helyen megtalálható. 

Ha felkészülten indultok a kis babátok sem lesz nyűgös és nem érzi magát rosszul, ha minden számára ismert és megszokott kényelmi tényezőt megtapasztal, amire pár hónaposként szüksége lehet.

Jó utat kívánunk!

BabaBaba ágyBiztonságHordozóKényelemPelenkázóÚtUtazás