Ezért imádja több 1000 anyuka a Kismama Párnát

Emlékeztek még az "Ilyen a formám" (The Back-up Plan) című 2010-es filmre, amiben Jennifer Lopez várandós kismamát játszott? A film ikonikus sárga színű terhes párnája akkoriban még csak kelléknek tűnhetett, annál azonban sokkal több.

A Kismama Párna tulajdonképpen a várandós nők Szent Gráljaként tartható számon, hiszen ezzel újra olyan minőségben alhatunk, mint terhességünk előtt. Sőt, még jobban is! 

Rengeteg azonban a párnával kapcsolatosan keringő kérdés...

Tényleg elengedhetetlen? Segít majd megszüntetni a terhesség során jelentkező fájdalmakat? Jobban alszom majd tőle? Végül is a kismamák akik előttem használták egészen boldognak tűntek...Vagy nem?

Manapság már szakemberek körében is elfogadott álláspont, hogy a Kismama Párna képes csökkenteni a várandósság során felmerülő problémákat. Célunk, hogy minél több kismama legyen ennek az információnak a birtokában, és a lehető legtöbb várandósság legyen zökkenőmentes. 

Ebben a cikkben alaposan körbejárjuk a témát, és megosztunk minden olyan információt, amit fontos tudnod mielőtt beszerzed a párnát!

Hagyományos párnák kontra Mommies Kismama Párna

Egy hagyományos párnát a térdeink közé szorítani nem ugyanaz, mint egy olyan terhességi párnát használni, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy a terhes nő testének folyamatosan változó körvonalaihoz igazodjon

A Kismama Párna U alakú formája a test számos pontján nyújt támaszt. Ezáltal sokkal kényelmesebbé teszi az alvást, akár hosszabb ideig is. Különösen hasznos a terhesség későbbi szakaszában, amikor a kényelmes pozíció megtalálása szinte lehetetlenné válik.

Mikor érdemes elkezdeni a használatát?

Bár nincs olyan szabály, amely pontosan meghatározná, hogy mikor kell elkezdeni a terhességi párna használatát, a legtöbb szakértő azt javasolja, hogy a 20. hét körül kezdjük el használni. Ez az az időszak amikor az anya súlygyarapodást és a hasi rész tágulását tapasztalja, ami többletnyomást gyakorol a szalagokra.

Hogyan segít?

A legtöbb terhes nőnek a medence merevsége, és a pocak miatt keletkező többlet súly miatt fáj a háta és görcsöl a lába. Ezek sokszor álmatlanságot okoznak, hiszen akár együttesen is jelentkezhetnek, megzavarva ezzel a pihenést. Az elégtelen alvás pedig összefügg a gyomorégéssel, az emelkedett vérnyomással, az emésztési zavarokkal és a savas refluxszal.

A kismama párna használata azonban képes enyhíteni az alváshiány által előidézett problémákat.

Milyen az igazán jó Kismama Párna?

 • Segít alkalmazkodni az új alvási pozícióhoz: 9 hónap alatt az anya teste fizikai változásokon megy keresztül, és lehetetlenné válik, hogy ugyanabban a helyzetben aludjon, mint a terhesség előtt. A párnával való alvás lehetővé teszi, hogy kényelmes pozíciót találjon, és biztosítja a gerinc helyes tartását.
 • Egyenesen tartja a nyakat, a hátat és a csípőt is.
 • Lehetővé teszi az oldalt fekvést, ami jobb vérkeringést tesz lehetővé. (a terhesség alatt nem tanácsos háton aludni)
 • Segít elaludni és hosszabb ideig aludni.

Ezenfelül a Mommies Kismama Párna azért különleges, mert...

 • Magyar gyártású, kézműves termék, amit varrónőink készítenek nektek a legnagyobb szeretettel nap, mint nap.
 • Formatartó pihe-puha szilikon béléssel rendelkezik, ami ugyanolyan kényelmes az első használat alkalmával is, mint a 9.hónapban.
 • Több, mint 40 elérhető mintában kapható, így mindenki megtalálja azt, ami a leginkább illik hozzá.
 •  

  Nincs két nő, aki ugyanolyan terhességet élne át. Ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes párnát, tisztában kell lennünk vele, hogy mire van szüksége a testünknek alvás közben. A mi tapasztalatunk azonban az, hogy kismamáink az egész testet átölelő, U alakú Mommies Kismama Párnára esküsznek.

  Kattints ide, ha érdekel a Mommies Kismama Párna: 
  https://mommies.hu/products/kismama-parna-szoptato-parna

  GYIK

  K: Érdemes beszereznem Kismama Párnát?

  V: Igen, különösen a 20. hét után, vagy amikor kezdjük észre venni, hogy nő a hasunk. Persze nélküle is végig lehet csinálni a terhességet, de határozottan kényelmesebb a Kismama Párnával. Így pár ezer forintért cserébe elkerülhetjük a terhességet végig kísérő fájdalmakat, amelyek beárnyékolják ezt a csodás időszakot.

  K: Hogyan kell használni a párnát?

  V: Nincs helyes vagy helytelen módja a párna használatának. Célszerű azonban ha az oldalunkra fekszünk, és a párnát a lábak közé dugva, a has megtámasztására használjuk. Így a párna támaszt nyújt hátnak, miközben kezeinkkel kényelmesen átölelhetjük. A cél a nyak, a hát és a medence maximális stabilitásának biztosítása.

  K: Várandósság után tudom valamire használni?

  V: A terhességi párna szülés után is jól jön, mivel segít az altatásában és a szoptatásban is. Azoknak a nőknek is hasznos, akik nehéz szülésen estek át, és extra regenerációra van szükségük a felépüléshez.

  De akár olyan hétköznapi tevékenységekhez is kényelmes támaszt nyújt, mint a tévézés, olvasás, vagy a délutáni pihenő - így rajtunk kívül még a párunk, a nagyszülők, vagy a testvérek is élvezhetik a párna előnyeit. 

  Boldog Mommies Kismama Párna vásárlóink:

  Featured products

  kismama párna, szoptatós párna, terhes párna, szoptatós párna használata, kismama ölelő párna, Egyszínű - fehérkismama párna, szoptatós párna, terhes párna, szoptatós párna használata, kismama ölelő párna, Egyszínű - csokoládé
  Mommies.hu Mommies Kismama Párna - Szoptató Párna
  Akciós ár12 999 Ft Normál ár22 999 Ft
  Hordozókendő, Rugalmas Hordozókendő, Babahordozó, Babahordozás, Hordozókendő használata, pirosHordozókendő, Rugalmas Hordozókendő, Babahordozó, Babahordozás, Hordozókendő használata, szürke
  Mommies.hu Babóca Hordozókendő - Babahordozó
  Akciós ár9 999 Ft-tól Normál ár17 999 Ft
  4in1 Multifunkciós Tricikli - Sárga - Standard4in1 Multifunkciós Tricikli - Sárga - Tolókarral
  Mommies.hu 4in1 Multifunkciós Tricikli
  Akciós ár24 999 Ft-tól Normál ár39 999 Ft

  Neked ajánlott termékek

  Tovább a termékekhez
  50% kedvezmény
  Babóca Borostyános BabapárnaBabóca Borostyános Babapárna
  Mommies.hu Babóca Borostyános Babapárna
  Akciós ár3 999 Ft Normál ár7 999 Ft
  43% kedvezmény
  kismama párna, szoptatós párna, terhes párna, szoptatós párna használata, kismama ölelő párna, Egyszínű - fehérkismama párna, szoptatós párna, terhes párna, szoptatós párna használata, kismama ölelő párna, Egyszínű - csokoládé
  Mommies.hu Mommies Kismama Párna - Szoptató Párna
  Akciós ár12 999 Ft Normál ár22 999 Ft
  31% kedvezmény
  Benti Ayres-Terápiás Függő HintaBenti Ayres-Terápiás Függő Hinta
  Mommies.hu Benti Ayres-Terápiás Függő Hinta
  Akciós ár10 999 Ft-tól Normál ár15 999 Ft
  44% kedvezmény
  Hordozókendő, Rugalmas Hordozókendő, Babahordozó, Babahordozás, Hordozókendő használata, pirosHordozókendő, Rugalmas Hordozókendő, Babahordozó, Babahordozás, Hordozókendő használata, szürke
  Mommies.hu Babóca Hordozókendő - Babahordozó
  Akciós ár9 999 Ft-tól Normál ár17 999 Ft
  40% kedvezmény
  kismama párna, pillangó kismama párna, szoptatós párna, terhes párna, szoptatós párna használata, Hamvas lilaPillangó Kismama Párna
  Mommies.hu Pillangó Kismama Párna
  Akciós ár8 999 Ft Normál ár14 999 Ft
  49% kedvezmény
  Buildmaster Kreatívasztal - Multifunkcionális Asztal ÉpítőkockákkalBuildmaster Kreatívasztal - Multifunkcionális Asztal Építőkockákkal
  Mommies.hu Buildmaster Kreatívasztal - Multifunkcionális Asztal
  Akciós ár17 999 Ft-tól Normál ár34 999 Ft
  57% kedvezmény
  Rugalmas KanapéhuzatRugalmas Kanapéhuzat
  Mommies.hu Rugalmas Kanapéhuzat
  Akciós ár5 999 Ft-tól Normál ár13 999 Ft
  47% kedvezmény
  Mommies Natura Borsmentás Légzéskönnyítő GyógypárnaMommies Natura Borsmentás Légzéskönnyítő Gyógypárna
  40% kedvezmény
  Ergonomikus Babahordozó, 3 pozíciós Ergonomikus Babahordozó, ZöldErgonomikus Babahordozó, 3 pozíciós Ergonomikus Babahordozó, Kék
  Mommies.hu Ergonomikus Babahordozó
  Akciós ár11 999 Ft-tól Normál ár19 999 Ft
  38% kedvezmény
  4in1 Multifunkciós Tricikli - Sárga - Standard4in1 Multifunkciós Tricikli - Sárga - Tolókarral
  Mommies.hu 4in1 Multifunkciós Tricikli
  Akciós ár24 999 Ft-tól Normál ár39 999 Ft
  33% kedvezmény
  Babóca Zenélő JátszószőnyegBabóca Zenélő Játszószőnyeg
  Mommies.hu Babóca Zenélő Játszószőnyeg
  Akciós ár11 999 Ft Normál ár17 999 Ft
  44% kedvezmény
  CsodaKuckó Függő CsepphintaCsodaKuckó Függő Csepphinta
  Mommies.hu CsodaKuckó Függő Csepphinta
  Akciós ár13 999 Ft-tól Normál ár24 999 Ft