Ezért imádja több 1000 anyuka a Kismama Párnát

Emlékeztek még az "Ilyen a formám" (The Back-up Plan) című 2010-es filmre, amiben Jennifer Lopez várandós kismamát játszott? A film ikonikus sárga színű terhes párnája akkoriban még csak kelléknek tűnhetett, annál azonban sokkal több.

A Kismama Párna tulajdonképpen a várandós nők Szent Gráljaként tartható számon, hiszen ezzel újra olyan minőségben alhatunk, mint terhességünk előtt. Sőt, még jobban is! 

Rengeteg azonban a párnával kapcsolatosan keringő kérdés...

Tényleg elengedhetetlen? Segít majd megszüntetni a terhesség során jelentkező fájdalmakat? Jobban alszom majd tőle? Végül is a kismamák akik előttem használták egészen boldognak tűntek...Vagy nem?

Manapság már szakemberek körében is elfogadott álláspont, hogy a Kismama Párna képes csökkenteni a várandósság során felmerülő problémákat. Célunk, hogy minél több kismama legyen ennek az információnak a birtokában, és a lehető legtöbb várandósság legyen zökkenőmentes. 

Ebben a cikkben alaposan körbejárjuk a témát, és megosztunk minden olyan információt, amit fontos tudnod mielőtt beszerzed a párnát!

Hagyományos párnák kontra Mommies Kismama Párna

Egy hagyományos párnát a térdeink közé szorítani nem ugyanaz, mint egy olyan terhességi párnát használni, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy a terhes nő testének folyamatosan változó körvonalaihoz igazodjon

A Kismama Párna U alakú formája a test számos pontján nyújt támaszt. Ezáltal sokkal kényelmesebbé teszi az alvást, akár hosszabb ideig is. Különösen hasznos a terhesség későbbi szakaszában, amikor a kényelmes pozíció megtalálása szinte lehetetlenné válik.

Mikor érdemes elkezdeni a használatát?

Bár nincs olyan szabály, amely pontosan meghatározná, hogy mikor kell elkezdeni a terhességi párna használatát, a legtöbb szakértő azt javasolja, hogy a 20. hét körül kezdjük el használni. Ez az az időszak amikor az anya súlygyarapodást és a hasi rész tágulását tapasztalja, ami többletnyomást gyakorol a szalagokra.

Hogyan segít?

A legtöbb terhes nőnek a medence merevsége, és a pocak miatt keletkező többlet súly miatt fáj a háta és görcsöl a lába. Ezek sokszor álmatlanságot okoznak, hiszen akár együttesen is jelentkezhetnek, megzavarva ezzel a pihenést. Az elégtelen alvás pedig összefügg a gyomorégéssel, az emelkedett vérnyomással, az emésztési zavarokkal és a savas refluxszal.

A kismama párna használata azonban képes enyhíteni az alváshiány által előidézett problémákat.

Milyen az igazán jó Kismama Párna?

  • Segít alkalmazkodni az új alvási pozícióhoz: 9 hónap alatt az anya teste fizikai változásokon megy keresztül, és lehetetlenné válik, hogy ugyanabban a helyzetben aludjon, mint a terhesség előtt. A párnával való alvás lehetővé teszi, hogy kényelmes pozíciót találjon, és biztosítja a gerinc helyes tartását.
  • Egyenesen tartja a nyakat, a hátat és a csípőt is.
  • Lehetővé teszi az oldalt fekvést, ami jobb vérkeringést tesz lehetővé. (a terhesség alatt nem tanácsos háton aludni)
  • Segít elaludni és hosszabb ideig aludni.

Ezenfelül a Mommies Kismama Párna azért különleges, mert...

  • Magyar gyártású, kézműves termék, amit varrónőink készítenek nektek a legnagyobb szeretettel nap, mint nap.
  • Formatartó pihe-puha szilikon béléssel rendelkezik, ami ugyanolyan kényelmes az első használat alkalmával is, mint a 9.hónapban.
  • Több, mint 40 elérhető mintában kapható, így mindenki megtalálja azt, ami a leginkább illik hozzá.
  •  

    Nincs két nő, aki ugyanolyan terhességet élne át. Ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes párnát, tisztában kell lennünk vele, hogy mire van szüksége a testünknek alvás közben. A mi tapasztalatunk azonban az, hogy kismamáink az egész testet átölelő, U alakú Mommies Kismama Párnára esküsznek.

    Kattints ide, ha érdekel a Mommies Kismama Párna: 
    https://mommies.hu/products/kismama-parna-szoptato-parna

    GYIK

    K: Érdemes beszereznem Kismama Párnát?

    V: Igen, különösen a 20. hét után, vagy amikor kezdjük észre venni, hogy nő a hasunk. Persze nélküle is végig lehet csinálni a terhességet, de határozottan kényelmesebb a Kismama Párnával. Így pár ezer forintért cserébe elkerülhetjük a terhességet végig kísérő fájdalmakat, amelyek beárnyékolják ezt a csodás időszakot.

    K: Hogyan kell használni a párnát?

    V: Nincs helyes vagy helytelen módja a párna használatának. Célszerű azonban ha az oldalunkra fekszünk, és a párnát a lábak közé dugva, a has megtámasztására használjuk. Így a párna támaszt nyújt hátnak, miközben kezeinkkel kényelmesen átölelhetjük. A cél a nyak, a hát és a medence maximális stabilitásának biztosítása.

    K: Várandósság után tudom valamire használni?

    V: A terhességi párna szülés után is jól jön, mivel segít az altatásában és a szoptatásban is. Azoknak a nőknek is hasznos, akik nehéz szülésen estek át, és extra regenerációra van szükségük a felépüléshez.

    De akár olyan hétköznapi tevékenységekhez is kényelmes támaszt nyújt, mint a tévézés, olvasás, vagy a délutáni pihenő - így rajtunk kívül még a párunk, a nagyszülők, vagy a testvérek is élvezhetik a párna előnyeit. 

    Boldog Mommies Kismama Párna vásárlóink:

    Legújabb termékeink

    Neked ajánlott termékek

    Tovább a termékekhez