Családi tradíciók, avagy miket érdemes bevezetni

Miért fontosak a családi tradíciók

 

Rendkívül idilli érzés mikor összegyűlik a család és osztozik az örömteli eseményeken és tevékenyégeken. Ezáltal együtt erősíthetitek a köteléket egymás között akár játszva is. Az egyik hatalmas előnye a közös emlékek szerzése mellett az egyéni fejlődés és, hogy a kicsik hasonló értékeket visznek tovább.

 

A tradíciòknak köszönhetően folyamatosan kapcsolódhatunk a külvilághoz és naprakészek lehetünk, hogy mi történik éppen. Edukálhatjuk magunkat és egymást szokások útján. Szívet melengető tapasztalni, ahogy együtt alakíthatjuk ki az új közös hagyományokat.

 

Családi moziest

 

Egy klasszikus és mindenkit lebilincselő program a közös mozizás. Lehetőség van tematikus estekre, vagy válaszhattok mindig megyezés szerint közizlés alapján. Lehet ez egy fix heti program, de bármikor jó mikor érkezésetek van hozzá. A film erejéig együtt pihentek és popcornoztok.

 

Váltogathatóak a filmeken és sorozatokon kívül a nassolnivalók is. Egyik héten pattogatott kukorica, másik alkalommal tortilla csipsz, de süthettek is előtte valamit közösen.

 

Adventi kalendárium olvasás

 

Ez egy remek alternativa a csokis adventi naptár felváltására. Ha valami más hasznosabb módját szeretnéd választani az advent ünneplésének válassz a polcról napi egy könyvet, ezzel új és változatos lehetőségeket adva gyermekednek, hogy megszeressen egy-egy történetet. A könyvek olvasása fantasztikus közös programmá válhat.

 

Közös sütögetés

 

Ha hétvégén inkább szusszannátok, de mégis összefüznétek valami produktívval a közös sütögetés remek alternativa erre. Kis kuktaként bevonhatjátok a kicsiket, majd a végén együtt tesztelitek a végeredményt. Ha pedig marad a finomságokból hétfőre csomagolhattok is uzsonnára, hogy a csodálatos közös emlék a héten is elkísérjen titeket.

 

Egyszerű, de nagyszerű hagyományok

 

Legyen szó a legegyszerűbb dolgokról minden örömtelibb, ha együtt csináljátok. Ilyen például a közös testmozgás, vagy együtt olvasás, vagy kertészkedés.

 

Válasszatok a család életébe könnyen adaptálható tradíciókat és garantált lesz az öröm a kicsik és nagyok részéről is.

Legújabb termékeink

Neked ajánlott termékek

Tovább a termékekhez