A legjobb természetes gyógyír kisbabánknak: Borostyánkő

Kisbabánkat szívünk szerint még a széltől is óvnánk, nem még a fájdalommal, kellemetlen érzésekkel járó periódusoktól mint a fogzás, a hasfájás vagy az első megfázás. Ilyenkor merül fel a kérdés: hogyan segíthetünk babánknak minél hatékonyabban, anélkül, hogy gyógyszert kellene adnunk neki, hiszen olyan pici még ezekhez a mesterséges anyagokhoz.

Éppen ezért érdemes megismernünk pár természetes gyógyírt, amelyek közül elhoztuk nektek a mi személyes kedvencünket, a borostyánt, amit nem véletlenül emlegetnek a "kisbabák" köveként. Tartsatok velünk! 

Mi az a borostyán?

A borostyánkő a fa gyantájának, mintegy 40 millió év alatt megkövesedett formája. Már az ókorban is ismeretes volt gyógyító hatásáról, amelyet a népi gyógyászat tovább vitt, és napjainkban is nagy népszerűségnek örvend, kiváltképp édesanyák körében.

Hogyan hat?

A testhő hatására felszabadulnak a borostyánba zárt illóolajok, amelyeknek nyugtató és fájdalomcsillapító hatásuk van.

Miért a kisbabák köve?

Enyhíti a fogzás okozta kellemetlen érzeteket, és a rakoncátlankodó pocakot is hatékonyan kezeli. Ezenfelül támogatja az immunrendszer működését, enyhíti a megfázásos tüneteket, és oldja a stresszt is.

Felhasználási módjai gyermekek számára

Borostyános Nyakláncok

Az egyik felhasználási módja a borostyán nyaklánc. Ennek viselését azonban többek között a Kanadai Gyermekgyógyászati Társaság sem hagyta jóvá, sőt kifejezetten ellenzi. Ennek az az oka, hogy a nyaklánc darabjait könnyedén lenyelheti a gyermek, vagy belegabalyodhat alvás közben, ami akár fulladásveszéllyel is járhat, így kifejezetten veszélyes kiegészítőnek tartják viselését.

Mommies Borostyános Termékcsalád

Éppen ezért alkottuk meg a Mommies Borostyános Termékcsaládot, amely teljes mértékben biztonságos. A babapárnából és babamatracból álló termékcsalád 100% organikus borostyánt tartalmaz, a párnák és matracok átellenes sarkaiba varrva, biztonsági tasakokban elhelyezve. Ujjainkkal finoman morzsolva a párnák sarkában érzékelhetőek, vagy szövettől függően fény felé fordítva a párnát, láthatóak.

Ahogy letesszük a kicsit a kiságyba, a borostyán illóanyagai a testhő hatására kifejtik fájdalomcsillapító és nyugtató hatásukat, ezzel megkönnyítve a fogzást, a hasfájást vagy egyszerűen csak egy hosszú, nyűgös napot. 

Látogass el honlapunkra, ismerd meg még közelebbről borostyános termékeinket, válaszd ki kedvenc mintádat, és biztosítsd a legbékésebb álmokat gyermekednek! 
https://mommies.hu/collections/borostyanos-baba-termekek

Legújabb termékeink

Neked ajánlott termékek

Tovább a termékekhez
35% kedvezmény
Benti Ayres-Terápiás Függő Hinta
Mommies.hu Benti Ayres-Terápiás Függő Hinta
Akciós ár12 999 Ft-tól Normál ár19 999 Ft
47% kedvezmény
Mommies Natura Borsmentás Légzéskönnyítő Gyógypárna
Mommies.hu Mommies Natura Borsmentás Légzéskönnyítő Gyógypárna
Akciós ár7 999 Ft-tól Normál ár14 999 Ft
CsodaKuckó Függő Csepphinta
Mommies.hu CsodaKuckó Függő Csepphinta
Akciós ár17 999 Ft-tól
23% kedvezmény
kismama párna, pillangó kismama párna, szoptatós párna, terhes párna, szoptatós párna használata, Hamvas lila
Mommies.hu Pillangó Kismama Párna
Akciós ár9 999 Ft-tól Normál ár12 999 Ft
Rugalmas Kanapéhuzat
Mommies.hu Rugalmas Kanapéhuzat
Akciós ár7 999 Ft-tól
4in1 Multifunkciós Tricikli
Mommies.hu 4in1 Multifunkciós Tricikli
Akciós ár27 999 Ft-tól