10 ok, hogy Fogzásra Borostyános Babapárnát válassz

A fogzási időszak igazi kihívás, mind a kisbabáknak, mind pedig a szülőknek. Az éjszakai sírás, a fájdalom okozta nyűgösség szinte 24 órás jelenlétet igényel az anyukáktól, így természetes, hogy számodra is kimerítő ez az állapot.


“Majd valahogy átvészeljük!” Cikkünkben megmutatjuk, hogy hogyan a legegyszerűbb!


A borostyán évezredek óta ismert a babákra gyakorolt gyógyító hatásáról, éppen ezért alkotta meg a Mommies csapata ezt a 100%-ban biztonságos és természetes megoldást: a Borostyános Babapárnát!


1. Gyors és hatékony 

Csak fektesd le gyermeked a párnára, amint elkezdi felmelegíteni testhőjével a párnát, azonnal meg fog nyugodni. Ilyenkor ugyanis a borostyánban lévő illóolajok felszabadulnak, az aromák gyorsan csillapítják az ínybántalmak okozta panaszokat, megnyugtatják a síró kisbabát, és könnyebbé teszik számára az elalvást is.

2. Biztonságos 

A borostyános nyakláncot gyakran alkalmazzák a fogzás okozta fájdalmak enyhítésére, azonban a nyaklánc könnyen a baba nyaka köré tekeredhet, az apró kövecskéket pedig a szájukba véve lenyelhetik. A párna ezzel szemben egy biztonságos alternatíva, hiszen finomra őrölt borostyánnal teli biztonsági tasakjai biztonságos módon tartalmazzák a borostyánt és lehetővé teszik az illóolajok szétáramlását.


Másold be ide a gépes blokk címet

A gépes blokkba beírt szöveget, másold be ide is. És külön a képet is cserélni kell.

3. Folyamatos hatás éjjel, nappal

A párnát bármikor használhatjátok! A borostyánban található illóolajok nyugtató hatása mindig segíti a kisbabákat a fájdalmas, nyűgös pillanatok átvészelésében! Emellett a párnán töltött éjszakák a nappalokra is kihatással vannak, így a nyugodtabb éjszakákat nyugodtabb nappalok követhetik!

4. Javítja az alvásminőséget

A kisbaba alvás minőségének javulása egyenesen arányos a szülők alvás minőségének javulásával. A természetes illóolajok segítenek csökkenteni az éjszakai ébredéseket, így a baba és a szülők is jobban ki tudják pihenni magukat. Ez kiemelt fontossággal bír, hiszen a jó alvás hozzájárul a kiegyensúlyozottabb életmódhoz ezáltal pedig a jobb közérzethez.


Másold be ide a gépes blokk címet

A gépes blokkba beírt szöveget, másold be ide is. És külön a képet is cserélni kell.

5. Kézműves gyártású magyar termék

A párna előállítása során kizárólag magyar alapanyagokat használtunk fel. Ezáltal a hazai gazdaságot támogattuk, illetve az alapanyagok minősége és eredete is szorosan ellenőrizhetővé vált számunkra. A kézműves gyártás során minden párna egyedileg készül, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsa. A kézműves gyártás, és a szeretetteljes hozzáállás az egyedi készítés része, amely lehetővé teszi a termék gondos és precíz elkészítését.


6. Hipoallergén szövet

A baba bőre különösen érzékeny és sebezhető, ezért fontos, hogy az általa érintkező anyagok allergén- és irritációmentesek legyenek. Varrónőink minden egyes darabot gondos munkával és figyelemmel készítenek el. Kizárólag prémium minőségű, hipoallergén szövettel dolgoznak, ami nem okoz irritációt a baba érzékeny bőrén. Különösen fontos szempont ez a baba egészségének szempontjából.


7. Praktikus és könnyen használható

Sajnos, nem minden gyerek fogadja el könnyen a géleket, a hűtött játékok vagy fagyasztott gyümölcsök csak ideig-óráig nyújtanak megkönnyebbülést, alvás közben pedig nem is jelent megoldást a rágókák használata. A borostyános babapárna viszont önmagában is hatékonyan működik, nincs szükség hozzá további eszközökre, nem igényel speciális előkészületeket, és bonyolult utasításokat sem kell követned a használata során! Csak fektesd rá gyermeked, és hagyd megnyugodni!

8. Magas minőség

A párna magas minőségű, tartós anyagokból készül, ami garantálja a hosszú élettartamot. A borostyán természetes illóolajai és tulajdonságai nem veszítik el hatékonyságukat a párna használata során, így folyamatosan segíthetik a fogzás okozta panaszok enyhítését. Az időtálló tervezésnek köszönhetően a párna képes ellenállni a mindennapos használatnak és a gyakori mosásnak is!


9. Bababarát tervezés

A borostyános babapárna kifejezetten a kisbabák igényeire lett tervezve, figyelembe véve a kisgyermekek kényelmét és biztonságát. Ennek érdekében a párnát vékonyabbra tervezték, hogy a kisbabák a megfelelő alváspozícióban legyenek, ami fontos a megfelelő légzés és a gerincfejlődés szempontjából. Így az anyagok puhasága és a párnázat megfelelő vastagsága biztosítja, hogy a babának kényelmes legyen a párnán feküdni.

10. Időspórolás és kiegyensúlyozottabb élet

A fájdalmas időszak igazán rá tudja nyomni a bélyegét a mindennapokra. A párna által biztosított jobb alvásminőség és a kevesebb éjszakai zavar révén több időt tudtok szánni saját pihenésetekre és feltöltődésetekre, könnyebben tudtok megbírkózni a mindennapi stresszel, így végre igazán élvezhetitek a családi élet minden pillanatát!

Legjobb természetes gyógyír

Próbáld ki termékünket és tapasztald meg a fogzás időszakának egy nyugalmasabb formáját!

Sale Off
Babóca Borostyános Babapárna
3 999 Ft3 999 Ft

Kapcsolódó termékek

Sale Off
Egyensúlyozó Montessori Hinta Matrac
8 999 Ft
Sale Off
Montessori Szivárvány hinta matrac
10 999 Ft
Sale Off
Egyensúlyozó Forgószék Gyerekeknek
26 999 Ft26 999 Ft

Olvasd el további blogcikkeinket is!

Önző gyerekek: Mit tehet ilyenkor a szülő?
Önző gyerekek: Mit tehet ilyenkor a szülő? A kicsik ovis korukban óriási fejlődésen mennek keresztül. Egyre többször és egyre többet...
Értsd meg és kezeld jól a Testvérféltékenységet!
Értsd meg és kezeld jól a Testvérféltékenységet! A testvérféltékenység egy gyakori jelenség a családban, amely különböző korokban és különböző formákban...
Hordozókendővel kapcsolatos mítoszok: Ne dőlj be a tévhiteknek!
Hordozókendővel kapcsolatos mítoszok:Ne dőlj be a tévhiteknek! A hordozókendők használata egyre népszerűbb a szülők körében, hiszen könnyebbséget és szabadságot hoz...
Együtt alvás vs. Külön alvás óvodáskorban: Mi a legjobb a gyereknek?
Együtt alvás vs. Külön alvás óvodás korban: Mi a legjobb a gyerekeknek? Ez a dilemma az egyik legmegosztóbb téma a...
A gyerekek étkezési problémáinak lelki háttere
Az étkezési problémák lelki háttere Étkezési problémák számos okból kialakulhatnak a gyerekeknél. Ilyen esetben elsősorban orvoshoz érdemes fordulni, hogy kivizsgálják...
Az árulkodás pszichológiája: Hogyan kezeld ha a gyerekek árulkodnak?
Az árulkodás pszichológiája: Hogyan kezeld ha a gyerekek árulkodnak? Ha az ember kisgyerekes anyuka, akkor nem idegen számára az árulkodás...
Az Anya és a Magzat Kapcsolata: Érintés és Kommunikáció
Az Anya és a Magzat Kapcsolata:Érintés és Kommunikáció Az édesanya és a magzat közötti kapcsolat megismételhetetlen kötelék, így az anyuka...
4+1 étel, amit kerülj terhessség alatt!
4+1 étel, amit kerülj terhessség alatt! Egy új élet érkezése kiemelt figyelmet igényel az Anya részéről, különös tekintettel az étkezésre....