Nagyfokú kényelem és biztonság

Töltse újszülött babád a legpuhább párnácskán az első pár hónapját! Az Újszülött Nyugágy nagyfokú kényelmet és biztonságot nyújt a legkisebbeknek, neked is komfortosabbá téve a közös játékidőt!


Miért érdemes babanyugágyunkat valsztani? 

A nyugágy saját gyártású, kézműves magyar Mommies termék. Formatervezése során kiemelt figyelmet szenteltünk rá, hogy kialakítása igazodjon az újszülött testi adottságaihoz. Így a párna tökéletes támaszt nyújt a fejnek és a nyaknak, miközben a kicsi lábikói is komfortosan pihenhetnek.


Saját gyártású, kézműves magyar Mommies termék

 Tökéletes támaszt nyújt a fejnek

 a baba számára ideális és biztonságos pihenőhely.


Mennyi idős kortól ajánluk?

A nyugágy formatartó bélése, és a baba számára ideális mérete lehetővé teszi, hogy pár napos korától egészen 7 kg-os súlyig tudja használni, így jó pár hónapig biztosan ez lesz majd a kedvenc helye.


Kényelem és mobilitás

Praktikusságát tovább fokozza a nyugágyhoz varrt fogantyú, amely pofonegyszerűvé teszi hordozhatóságát. Legyen szó vendégségről, nyaralásról, vagy bármilyen lakáson kívüli programról, nem kell többé azon aggódnunk, hogy lesz-e a baba számára ideális és biztonságos pihenőhely.


Higiénia a baba környezetében

A nyugágy ideális választás ha nem szeretnénk újszülött babánkat a mindenki által használt szőnyegre vagy kanapéra helyezni, hiszen ez nemcsak kényelmi, de higiéniás szempontokból sem a legjobb döntés. Mivel a párnát csak ő tudja használni, így biztosak lehetünk benne, hogy semmilyen kósza hajszál, vagy apró szennyeződés nem kerül majd a baba bőrére vagy esetleg a szájába.


Termékinformációk

  • Mérete: 65cm x 65cm x 5,9cm


  • Teherbírása: 7 kg-os súlyig ajánlott


  • Anyaga: 100% pamut

  • Tisztása: Mosógépben mosható