A babavárás, az anyaság minden nő életének egyik legszebb periódusa. Éppen ezért szeretnénk ezt az időszakot megkönnyíteni, szebbé tenni. 

Csapatunk célja olyan mama-baba termékek megálmodása, és létrehozása, amelyek megkönnyítik, szebbé teszik, emlékezetessé varázsolják ezt a különleges időszakot. 

Termékeink magas minőségű anyagokból készülnek, hiszen az egészség, strapabírás, és divat előkelő helyet foglal el a fontossági sorrendben. 

Minden termék előállításánál szem előtt tartjuk a kényelmet, a biztonságot, és azt, hogy a számára meghatározott szerepet maradéktalanul betöltse. 

Kínálatunkban két fő termékvonal jelenik meg: mommies és babóca :) 

A mommies termékvonal természetesen az anyukáknak ajánlott termékeinket tartalmazza, míg a babóca elnevezésű termékeink nagyrészt a gyerkőcöknek szánt termékeink.

A Mommies nemcsak az anyukák, de a bolygó és ezzel együtt gyermekeink sorsát is szívén viseli. Igyekszünk a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot magunk mögött hagyni.
Próbáljuk minél több termékünket nem más kontinensekről importálni, hanem itthon, magyarországi alapanyagokból, kézműves módszerekkel gyártani, a nagy, ipari termelőgépek teljes kiiktatásával.
Így, a környezettudatos gazdálkodáson túl számos munkahelyet is teremtünk. Csomagjainkat újrahasznosított papírdobozokban indítjuk útnak, a zöldebb jövő érdekében.