A babavárás, az anyaság minden nő életének egyik legszebb periódusa. Éppen ezért szeretnénk ezt az időszakot megkönnyíteni, szebbé tenni. Csapatunk célja olyan mama-baba termékek megálmodása, és létrehozása, amelyek megkönnyítik, szebbé teszik, emlékezetessé varázsolják ezt a különleges időszakot.


Termékeink magas minőségű anyagokból készülnek, hiszen az egészség, strapabírás, és divat előkelő helyet foglal el a fontossági sorrendben. Minden termék előállításánál szem előtt tartjuk a kényelmet, a biztonságot, és azt, hogy a számára meghatározott szerepet maradéktalanul betöltse. Kínálatunkban két fő termékvonal jelenik meg: mommies és babóca :)

A mommies termékvonal természetesen az anyukáknak ajánlott termékeinket tartalmazza, míg a babóca elnevezésű termékeink nagyrészt a gyerkőcöknek szánt termékeink.


A Mommies nemcsak az anyukák, de a bolygó és ezzel együtt gyermekeink sorsát is szívén viseli. Igyekszünk a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot magunk mögött hagyni. Próbáljuk minél több termékünket nem más kontinensekről importálni, hanem itthon, magyarországi alapanyagokból, kézműves módszerekkel gyártani, a nagy, ipari termelőgépek teljes kiiktatásával. Így, a környezettudatos gazdálkodáson túl számos munkahelyet is teremtünk. Csomagjainkat újrahasznosított papírdobozokban indítjuk útnak, a zöldebb jövő érdekében.