Mesekönyvek és Színes foglalkoztatók

Folyamatosan bővülő termékkínálatunkban megtaláljátok a fejlesztő könyveket, mesekönyveket, színezőket és foglalkoztató könyvecskéket, hogy a tanulás olyan mókás pillanatokat hozzon, amit sosem felejt el sem a pici sem a család.


Fejlesztő könyvek kicsiknek és nagyoknak. A fejlesztő könyvek segítségével a gyerekek betekintést nyernek a számok, betűk, és logikus gondolkodás világába. Nemcsak kifestők, színezők, de különböző logikai feladatok is megoldásra várnak.

Keresők és fürdőskönyvek a kínálatban

Mesekönyv izgalmas kikapcsolódás a gyerekeknek. A meseolvasás felszabadítja a gyerekek fantáziáját, aminek rendkívül fontos szerepe van a negatív és pozitív élmények feldolgozásában.


Színező és foglalkoztató gyerekeknek A színezés kreatív és fejlesztő játék gyerekeknek. Különleges színező füzetek, matricás könyvek, számos és betűs foglalkoztató.

Kirakók, formák és játékos színek 

Játékos fejlődés, színek és számok, alakzatok és a logikai folyamatok összekötése roppant fontos a gyermekek számára.


Termékkínálatunk folyamatosan az igényeitek alapján bővül és a visszajelzéseket örömmel fogadjuk, ezért ha olyan jellegű könyveket láttok, amik segíthetnek másoknak jelezzétek felénk és azon leszünk, hogy minden magyar család számára olyan könyv kínálat legyen elérhető, ami minőségben és vidámságban a lehető legtöbbet nyújtja.