Információk az díjmentes biztosításról és a biztosítóról

A biztosító információi

biztosító neve: Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe
cégjegyzékszám: 01-17-000942
adószám: 25383371-2-41
székhely: 1139 Budapest, Váci út 99.
(a továbbiakban Colonnade vagy biztosító)


Vásárlásod mellé igényelheted a Colonnade Insurance S.A. Magyarorszgági Fióktelepének, a honlapunkron keresztül elérhető, a mommies.hu Kft. által közvetített Mommies Díjmentes Balesetbiztosítás a Családokért biztosítási termékét.

A biztosítás megkötése Számodra fizetési kötelezettséggel nem jár!

Az ajánlott biztosítás kizárólag a honlapunkon történő vásárlás esetén érhető el, külön, illetve önállóan nem köthető ilyen biztosítási szerződés sem a Mommies.hu Kft.-vel, sem a Colonnade biztosítóval.

 Az díjmentes biztosítás tájékoztatója

Szolgáltatási táblázat

Biztosítási esemény Biztosítási összeg
Baleseti halál 1 000 000 Ft
Baleseti maradandó egészségkárosodás 1 000 000 Ft
Kórházi napi térítés baleset esetén (maximum 90 napig) 2 000 Ft
Baleseti csonttörés 8 000 Ft

Kockázatviselés kezdete: A vásárlás időpontjától azonnal.
Biztosítás tartama: 6 hónap (180 nap)
Biztosítás lejárta: A vásárlástól számított 180. nap.

A Biztosítási kötvény igazolja majd, hogy az Colonnade biztosító elfogadta biztosítási ajánlatodat és ezzel biztosítási szerződésed létrejött. A biztosítási szerződés a kötvény és a Biztosítási feltételek szerint érvényes, kérjük, figyelmesen tanulmányozd azokat. A Biztosító a kötvény kiadásával a Biztosítási feltételek szerinti kötelezettségek teljesítését vállalja. A biztosító a biztosítási kötvényen feltüntetett biztosított részére teljesít szolgáltatást a kockázatviselés kezdetétől számított 6 hónapon keresztül. A biztosítás a kockázatviselés kezdetétől számított 6. hónap utolsó napján 24.00 órakor szűnik meg.

A biztosítást írásban mondhatod fel a következő címen: 1380 Budapest, Pf.:1219

 

FONTOS!

Légy körültekintő, mert a pénztároldal elhagyásával, az onnét történő át, majd visszanavigálással, vagy az esetlegesen bezárt pénztároldal újbóli megnyitásával már nem áll módodban igényelni az ingyenes biztosítást.

Az díjmentes biztosítás igénylésének menete

Ahhoz, hogy Közted és a Colonnade biztosító között létrejöhessen a biztosítási szerződés, térj vissza a pénztár oldalon található űrlaphoz és tedd meg az alábbiakat:

  • Pipáld be, hogy megismerted és elfogadod a biztosítási tájékoztatót. (itt olvashatod feljebb)
  • Olvasd át, majd igazold pipával, hogy megismerted és elfogadod a Mommies.hu Kft. és a Colonnade biztosító adatkezelési tájékoztatóit és Általános Szerződési Feltételeit.
  • Szintén pipával igazold, hogy valóban szeretnél - a Mommies.hu Kft., mint biztosításközvetítő közreműködésével - biztosítási szerződést kötni a Colonnade biztosítóval a Mommies Ingyenes Baleseetbiztosítás a Családokért biztosítási termékre.
  • Majd küldd be az űrlapot, és máris elindítjuk az ügyintézést.

 Az űrlap beküldése után e-mailt fogunk küldeni neked, melyben ellenőrizned kell az adataidat és meg kell erősítened a biztosítási igényedet. A megerősítésre (kattints az e-mail alján lévő megerősítő gombra) az űrlap beküldését követő 48 órán át van lehetőséged, amit ha nem teszel meg, rendszerünk automatikusan törölni fogja a biztosítási kérelmedet.